De vrouw achter Enzo’s rug

Londen kan een nieuwe WAG verwelkomen nu Chelsea Enzo Fernandez voor een Brits recordbedrag van 107 miljoen pond heeft gecontracteerd na een akkoord met Benfica op de laatste dag van de deadline. Valentina Cervantes is geboren op 2 februari 2000 in Buenos Aires. Ze moest haar carrière als lerares Engels opgeven om haar vriend te begeleiden tijdens wedstrijden. Nu is Valentina huisvrouw en wijdt ze zich volledig aan haar gezin.
Zij en haar peuter moedigden de voetballer aan tijdens het WK in Qatar, waar Argentinië zegevierde. Valetina vierde de overwinning van haar partner en deelde een heilzame foto met haar 525.000 volgers op Instagram met de belofte ‘oneindig veel van Enzo te houden’.
Valentina Cervantes heeft een blog op sociale media. Haar posts zijn gericht op jonge moeders. Het meisje geeft advies, deelt foto’s en video’s van haar dochter en vertelt over haar zware dagelijkse leven. Ze heeft meer dan 500 duizend volgers.
Hoewel Valentina’s Instagram vol staat met foto’s van haar wederhelft, heeft het stel nooit publiekelijk over hun relatie gesproken – liever laat ze blozende reacties achter op elkaars feeds. Als reactie op Valentina’s WK-huldepost schreef Enzo: ‘I LOVE YOU.’
Nu verhuist Fernández naar Chelsea voor een recordbedrag van 121 miljoen euro. Het bewijst eens te meer dat achter elke succesvolle man een vrouw staat.